Na webu probíhají rozsáhlé úpravy v kategoriích. Omlouváme se za některé nefunkční části webu.

Nebojte se análních šperků, aneb velikosti šperků a jak je používat. Inspirace se šperkem na večer i noc :)

 9864

Kovový anální kolík se šperkem

V poslední době jsou stále větším hitem mezi milovníky erotických doplňků a ozdob anální kolíky se šperkem. Jedná se o dekorativní a současně i příjemně dráždivou pomůcku, kterou lze používat nejen při erotických hrátkách, ale pro nabuzení touhy a zvýšení libida je možné používat ho i i přes den. Pokud nakonec dojde k plánovanému sexu, díky příjemně vzrušujícímu análnímu kolíku je nejen anál, ale i celé pohlavní ústrojí dokonale prokrveno, což zaručuje mnohem intenzívnější prožitek při milostných hrátkách. Svět análních kolíků je velmi pestrý, takže zkusme společně do něj alespoň trochu nahlédnout...

 

Láska na první pohled 

Nejelegantněji pro mnohé působí anální šperky z kovu, který v kombinaci s jakýmkoli ozdobným prvkem, působí velmi elegantně a je bezesporu super i z hlediska údržby a čištění. Navíc takový šperk (samozřejmě s ohledem na tvar a rozměry) má dostatečnou hmotnost a proto vyvolává i příjemně dráždivý pocit.

Další zajímavou variantou jsou anální šperky z latexu, často vyráběné ve velice působivém černém provedení, u nichž se zasazený ozdobný diamant nebo imitace některého ze vzácných nerostů velice dobře vyjímá. Dostupné jsou i anální kolíky se zdobným šperkem v provedení ze silikonu v širokém barevném spektru, oblíbeným materiálem je také odolný a na dotyk příjemný neopren. Pro snadné zavedení se doporučuje použití vhodného lubrikačního gelu, fajnovky (a změkčilí fajnovkové) si před nasazením kovové anální kolíky mohou ohřát v dlani nebo pod teplou vodou. V žádném případě ale neohřívat v mikrovlnce, troubě a podobných zařízeních!

3 anální fialové šperky

Tvar je bezesporu velmi důležitý

Co se týče tvaru, u análních šperků rozlišujeme vždy tvarování viditelné a zasunuté části. S ohledem na velikost šperku je vhodně zvolena designérem i velikost a tvarování vnitřního dílu. Ten bývá ve tvaru protáhlého vajíčka se zaoblenou špičkou, což umožňuje snadné zavedení a díky ztenčené "stopce" potom šperk spolehlivě drží na svém místě. Rozhodně se nejedná o erotickou ozdobu jen pro ženy, i muži mají pro tuto drobnou věcičku slabost, možná dokonce častěji, než by si spousta lidí myslelo. Vždyť i pouhé zasunutí partnerčina malíčku do zadečku při sexu mnohdy probudí v již odpadajícím milovníkovi často skrytou sexuální energii, o níž třeba ani sám neměl tušení! Menší model jistě zvládnou i začátečníci, protože jak vidíte na fotografii ve srovnání s propiskou to až tak bláznivě nevypadá. Střední a větší anální kolíky jsou ještě o něco výraznější, prostě pro zkušené a odvážné... takže kdo vyzkouší, pochopí rychle a s chutí si tenhle pocit občas dopřeje znovu. Ohledně tvaru šperku se mnohdy kromě běžných kruhových setkáme i se srdíčky a dalšími zajímavými, často docela atypickými vzory, vždy dbejme na to, aby okraje byly vhodně zaoblené.

20191109_153435

 

A kdybyste chtěli vědět ještě přesné rozměry našich kovových šperků:

 

Velikost S:  délka  7 cm, šířka 2,8 cm, váha 55 g

Velikost M: délka  8,2 cm, šířka 3,4 cm, váha 95 g

Velikost L:  délka 9,5 cm, šířka 4 cm, váha 160 g ( Anální šperk velký)