Na webu probíhají rozsáhlé úpravy v kategoriích. Omlouváme se za některé nefunkční části webu.

Vyzkoušet BDSM ?

Máte občas pocit že se do vašeho vztahu pozvolna vkrádá nuda a sex začíná být trochu monotónní? To se samozřejmě může stát, ani kvůli tomu nemusíte být spolu dlouhé desítky let, důležité však je najít východisko. Jednou ze zajímavých variant, jak si oživit sex, aniž byste se začali vydávat za sousedkou, kolegyní z práce nebo začali navštěvovat domy s červenou lucernou, je právě BDSM. To platí i na vás, milé dámy, občas je třeba, aby se právě ženská polovička chopila otěží a oživila uvadající erotiku něčím novým. Prostě ať už to bude kdokoli z vás, přijměte výzvu nebo s ní přijďte, uvidíte tu změnu!

bdsm 2

 

Co je vlastně BDSM

BDSM je technika, v jejímž názvu jsou uvedeny některé z mnoha praktik, které k ní patří. Je to svazování (bondage), dominance, podřízenost (submisivita) a přijímání bolesti (masochismus). Ovšem rozhodně to neznamená, že byste po večeru ve stylu BDSM nemohli kvůli modřinám a odřeným zápěstím od pout jít do práce nebo třeba do školy. Všechno se dá provozovat s rozumem a v předem pevně stanovených hranicích - vždyť právě u BDSM je vzájemná důvěra základem, bez kterého by to jednoduše nefungovalo.

 

Jak začít

Aby měly BDSM hrátky nějakou úroveň, jsou samozřejmě zapotřebí vhodné pomůcky. Něco byste sice nejspíš doma posbírali, ale takové improvizované vybavení nikdy nepřinese vrcholné potěšení, protože jsou to přece jen náhražky. Když si pořídíte osmidílný BDSM set, najdete v něm všechno, co k pronikání to tajů tohoto zvláštního sexu budete potřebovat, v odpovídající kvalitě a za mnohem výhodnější cenu, než kdybyste pomůcky kupovali jednotlivě. Výrobky jsou navíc velmi kvalitní a opravdu hodně vydrží, protože k jejich zhotovení bylo použito především kvalitní umělé kůže.

bdsm fotka pouta

 

Co v setu najdete a k čemu to lze využít?

OBOJEK je v univerzální velikosti, lze ho přizpůsobit na každý krk a je z vnitřní strany měkce polstrovaný, takže neodře pokožku. V kombinaci s VODÍTKEM ho lze využít při hrách na pána a otrokyni nebo naopak na dominu s erotickým sluhou, případně i na ponyplay nebo dogplay, což je hra na pána a koně nebo psa, případně jiného zlobivého mazlíčka. Takového mazlíka je občas samozřejmě třeba i potrestat, k tomu skvěle poslouží důtky s padesáticentimetrovými řemínky.

bdsms 1

 

Další zajímavou odnoží BDSM je svazování, které je občas téměř uměleckým dílem, vyzkoušet ho můžete s pomocí čtyři metry dlouhého provazu, který je vyroben z materiálu, který pokožku nepoškodí a přitom spolehlivě drží, díky silnějšímu průměru se však nezařezává do masa. V takovéhle sadě pochopitelně nesmějí chybět ani POUTA na ruce i na nohy, která je dokonce možné i stáhnout k sobě, to už záleží na vás a na partnerovi nebo partnerce. Dalším zajímavým prvkem, používaným v BDSM praktikách je ROUBÍK s páskem. Má průměr 4,5 cm a je opatřen otvory, takže neomezuje dýchání úplně. A pro zvýšení očekávání je tu i MASKA NA OČI, která dělá z BDSM praktik erotickou hru, plnou neočekávaných překvapení.

 

Kouzelné slovo

Při BDSM hrátkách platí bezvýhradně domluva o tom, že pokud by se jeden z partnerů začal cítit opravdu nekomfortně nebo měl zdravotní problémy, lze vše okamžitě a bez diskusí ukončit vyřknutím slova, na němž se zúčastění předem domluví. Tahle pojistka se nesmí samozřejmě zneužívat, ovšem slouží k zabezpečení provádění praktik, které jsou občas docela na hraně. Ale právě tím nás přece přitahují, není to tak? No vidíte, tak si pro začátek vyzkoušejte jen lehké BDSM a časem se jistě propracujete k opravdu rafinovaným hrám.

 

Jak si BDSM ještě okořenit?

Protože tyhle hrátky se samozřejmě točí kolem sexu a většinou k pohlavnímu styku při jejich provádění dochází, můžete použít i další pomůcky, které vám nezvyklé momenty zpříjemní. Sem patří určitě nejrůznější afrodisiaka, populární jsou například španělské mušky i další podobné prostředky. Své použití si při BDSM najde i vibrátor nebo anální kolík, to už závisí jen a jen na vaší fantazii. A k že ke kvalitnímu sexu patří i nějaký dobrý lubrikant, to snad ani není třeba připomínat. Tak začněte vybírat a uvidíte, že závoj nudy nad domácím sexem snadno rozeženete.

Černý set