Na webu probíhají rozsáhlé úpravy v kategoriích. Omlouváme se za některé nefunkční části webu.

Jaké to je s vibrátorem a jaký vibrátor si vybrat?

Pokud si žena kupuje vibrátor, může to být z nejrůznějších důvodů. Buď v současné době nemá partnera a je eroticky náruživá, tudíž si chce dopřát kvalitní uspokojení, nebo jí domácí erotický život a malé porce sexu jednoduše nestačí a přitom nechce poškodit jinak fungující vztah, případně třeba jen ze zvědavosti. Mnohdy je dárcem vibrátoru také muž, proč by ne? Důvody mohou být prostě různé, vibrátory taky jsou od toho, aby uspokojily a potěšily, je o ně zájem a objevují se stále nové typy.

vibratory

 

Když "to" přinesete domů

Pokud si vibrátor koupí sama žena, je lepší, když se s tím partnerovi svěří, než aby pomůcku skrývala a k jejímu objevení partnerem došlo v nevhodném čase. To by totiž mohlo vést  u partnera k pocitu méněcennosti, k úvahám nad tím, že třeba není dostatečně mužný a není schopen ženu dostatečně uspokojit. Lepší je prezentovat vibrátor jako erotickou hračku, která může být dobrým parťákem při společných erotických hrátkách a může pomoci navodit maximální vzrušení i výbušný orgasmus.

Co se týče údržby vibrátorů, není nijak náročná, pomůcku stačí omýt desinfekčním prostředkem a občas zasypat lehce speciálním prostředkem nebo jemným kukuřičným škrobem - to platí především pro silikonové modely.

 

Výběr není jednoduchý

Protože sortiment vibrátorů je stále širší a objevují se novinky, nad výběrem je třeba se zamyslet. Vibrátor je vlastně vyšším levelem obyčejného dilda, protože na rozdíl od něj je vybaven jedním nebo i více motorky a je schopen vydávat vibrace nebo vykonávat různé další pohyby.

KLASICKÝ ROVNÝ tvar vibrátoru je elegantní a pro začátek může být optimální volbou. Tyto vibrátory jsou k dostání v nejrůznějších délkách i průměrech, nejlépe se osvědčují silikonové a gelové. Tyto vibrátory jsou většinou opatřeny vibračním programem v několika volitelných stupních, případně mají plynulou regulaci vibrací. Zajímavým prvkem je osazení několika řadami drobných rotačních perliček, u nichž je navíc možné měnit i směr rotace. Vibrátor lze používat pro vaginální stimulaci, menší modely i pro anální dráždění, hodí se také ke stimulování bodu G, poštěváčku nebo bradavek a dalších eroticky citlivých míst. Výhodou je poměrně nízká cena a snadná dostupnost.

vibrator, vibe therapy, milujmese.cz

Vibrátory REALISTICKÉHO VZHLEDU jsou podobné výše zmíněné kategorii, ale díky detailnímu provedení, které připomíná do nejmenších podrobností ztopořený penis s mohutným žaludem, vzbuzují sexuální vzrušení a touhu už od pohledu. Při zasouvání, pohybech ve vagíně a při vibrování dochází díky výrazně ohraničenému žaludu a textuře žilek na povrchu vibrátoru k intenzívnějšímu dráždění poševní stěny, prostě je to pořádný rajc! Pokud používáte silikonový vibrátor, sáhněte po lubrikantu výhradně na vodní bázi, jinak by mohlo dojít k poškození pomůcky.

Real big vibratorvibrator real dong, milujmese.cz

 

Dvojité vibrátory NA POŠTĚVÁČEK A VAGINU mají velmi vysokou účinnost díky dvojitému zakončení a stimulace je velmi účinná. Ocení je například ženy, kterým trvá nabuzení erotické touhy o něco déle a jejich partner nemá dost chuti nebo zkušeností na opravdu propracovanou předehru. Pomocí těchto pomůcek se mohou "rozehřát" samy nebo s partnerovou pomocí. Existují i TROJITÉ VIBRÁTORY, které mají ještě jedno zakončení, stimulující anální otvor.

vibrator, milujmese.cz 

 

Vibrátory, působící jen NA POŠTĚVÁČEK jsou oblíbené mladými děvčaty a ženami, které s erotickými pomůckami teprve začínají. Přes poštěváček je poměrně snadné dosáhnout orgasmu a tato technika nevyžaduje žádnou velkou zručnost ani zkušenosti. Vibrátory bývají menší a jsou většinou opatřeny jen vibrační ploškou, která se na poštěváček jednoduše přiloží. Nezasouvají se do vagíny, při jejich používání je tedy i možné uchovat si panenství!

 

spa massager, milujmese.cz

Pro zkušené ženy

Pokud se rozhodnete pro rotační a perličkové vibrátory, jdete určitě za hodně intenzívním prožitkem. Kromě běžného motorku, způsobujícího příjemné dráždivé vibrace, jsou tu i další, které pohybují například špičkou vibrátoru, uvádějí do pohybu kuličky pod povrchem pomůcky a vibrátor se podle zvoleného programu ohýbá, natáčí a doslova tančí tak, že nástup orgasmu je velmi silný.

 

Čím si zážitek vylepšit

Použití vibrátoru může být provedeno v soukromí až do vyvrcholení, ovšem velmi často je vibrátor účastníkem sexuálních radovánek a vhodným způsobem doplní erotickou atmosféru. Pokud si chcete vzrušení opravdu užít, vyzkoušejte některá z osvědčených afrodisiak, k nimž patří například osvědčené španělské mušky.

španělské mušky, milujmese.cz