Na webu probíhají rozsáhlé úpravy v kategoriích. Omlouváme se za některé nefunkční části webu.

4 tipy, jak si zpestřit sex análním šperkem ♥

 

srdíčkový šperk pod sukní

Ozdobné anální šperky nejsou jen pro parádu, můžeme je využít i pro oživení a zpestření erotických hrátek. V mnoha zemích se jedná o běžně používanou pomůcku, u nás se tahle novinka teprve dostává do povědomí těch, kdo se snaží nějakým zajímavým způsobem sex oživit a ozvláštnit. Místo experimentů s drobnými předměty, jež občas sice svůj účel také splní, ale nesou v sobě určití riziko, je anální kolík se šperkem zhotoven přímo k tomuto účelu. U análního kolíku totiž nehrozí jeho zapadnutí a následné peripetie s vyjmutím (což u baterií, tužek a dalších předmětů může skončit návštěvou lékařské pohotovosti), lze ho snadno udržovat v čistotě a tvar je navržen tak, aby příjemně dráždil, vzrušoval, ovšem aby nedošlo ke zranění. Navíc tato drobná erotická pomůcka je vhodná i jako dárek a přinese spoustu zábavy, stačí jen vymýšlet a popustit trochu uzdu erotické fantazii.

 

  • Na střídačku

Postačí jeden anální kolík, aby potěšil a správně rozdráždil oba milence. Na tom, že si ho občas vyzkoušíte oba a navzájem si kolík zlehka zavedete do zadečku, je vzrušení víc než dost. Kolík nemusí sloužit jen jako ozdoba, jemnými dotyky a krouživým pohybem jeho působení lze snadno ještě zdůraznit.

 

  • Bez pomoci rukou nebo se zavázanýma očima

Ačkoli to vypadá úplně snadně, napřed tuhle činnost vyzkoušejte a potom si teprve můžete dovolit pronášet sebevědomé řeči o tom, jak to je jednoduché. Vyjmout z partnerčina (nebo partnerova) análu kolík se šperkem, bez použití rukou, není vůbec nic jednoduchého, ovšem ta chvíle je zase skvělou součástí milostné předehry. Pomůžete si jazykem, nosem nebo rty? Chce to zkoušet a potom si můžete role prohodit. Nudit se určitě nebudete. A pokud už tohle opravdu zvládnete, můžete zkusit trochu obtížnější činnost, nasazení kolíku tam, kam patří, opět bez pomoci rukou nebo dokonce se zavázanýma očima.

 

  • "Chlupáči" mají své kouzlo

Anální kolíky a šperky s ocáskem z pravé nebo umělé kožešiny, to je už od pohledu neskutečné dráždidlo. Ať už jen tak splývá z pozadí a slibně se zavlní při každém pohybu, nebo si s ním pohráváme mezi prsty, cítíme ho na penisu a varlatech při sexuálním aktu či za něj občas partnerku nebo partnera lehce zataháme a přivedeme ho tak na pokraj extáze, tahle "hračka" je velmi oblíbená a dostupná v nejrůznějších variantách.

 

  • Najednou uvidíte všechny kolem z jiného úhlu

Anální kolík je možné nosit i přes den, při jemném dráždění, vyvolávaném prakticky každým pohybem, se z vzrušivého pocitu ocitnete tak trochu v příjemné euforii... a když potom konečně dojde na sex, díky zvýšenému prokrvení análu o jeho okolí bude zážitek prvotřídní. Pánové, nesmutněte, tohle platí i pro vás, hned uvidíte ženy kolem sebe úplně jinýma očima a napadnou vás až nečekaně hříšné myšlenky.