Na webu probíhají rozsáhlé úpravy v kategoriích. Omlouváme se za některé nefunkční části webu.

Jaké má výhody malý i velký anální šperk při sexuálních hrátkách? ♥

Jaké má výhody malí i velký anální šperk při sexuálních hrátkách

Anální šperk

Dráždivá kombinace lesklé chromované oceli a dokonalé imitace diamantu - to je sestava, která k vytvoření elegantního šperku přímo vybízí. Dokonalé tvarování a zdobivý třpyt korunky s ozdobným diamantem doslova vybízejí k vyzkoušení. Většinou jsou anální šperky dostupné v několika velikostech, takže uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a zákaznice. Tvar zásuvného tělíska bývá kapkovitý, na stopce je potom umístěn ozdobný klenot. Že se nejedná o skutečný diamant je jasné už z ceny, ale když si před vámi partnerka (nebo již zmíněný partner, anální šperky totiž rozhodně nejsou určeny jen pro ženy!) klekne na čtyři a vyšpulí svůj zadeček, věřte, že pocit intenzivního vzrušení velmi rychle nastoupí ;)

Anální šperky ve všech velikostech naleznete zde.

3 anální fialové šperky

Velký, malý nebo střední?

Velikosti análních šperků jsou zpravidla označovány pomocí písmen, takže dostupné bývají v rozměru S, M a L (Small - malý, Middle - střední a Large - velký). Každý má své výhody i nevýhody. Pokud chcete svého partnera (nebo partnerku) překvapit a nasadíte si anální šperk delší dobu před tím, než se k němu váš protějšek "propracuje", aby ho nakonec objevil jako překvapení pod spodním prádlem, je vhodnější ten menší. Ovšem velký zase mnohem víc v nastaveném zadečku zazáří. Střední velikost je potom možná tou "zlatou střední cestou".

Velikost análního kolíku je samozřejmě dobrovolnou volbou, pro ty, kdo s touto technikou nemají zkušenosti je vhodné začínat od menších kolíků a k rozkoši, působené pořádným "mackem" ve velikosti L se postupně propracovat. Pro první pokusy s análem většinou slouží prst, ale to není pokaždé úplně nejlepší nápad. Nehet může přece jen způsobit poranění, i ta drobná se v citlivé pokožce "zadních vrátek" pomalu hojí a proto předejděme nechtěnému vyvolání odporu k análním hrátkám raději aplikací vhodného kolíku v kombinaci s lubrikantem.

Různé příchutě lubrikantů naleznete zde.

Anální kolík lze používat v páru nebo si s ním pohrávat o samotě, je to navíc neskutečně dráždivý doplněk klasického sexu. Zasunutý kolík příjemně vzrušuje prakticky při každém pohybu, pokud jím budeme vykonávat krouživý pohyb, pootáčet ho podle podélné osy nebo ho opakovaně lehce povytáhneme a zase zasuneme, je to slast, kterou je snadnější prožít než popisovat. Postupně se propracujeme k většímu kolíku, ale i střídání různě velkých má své kouzlo - zkuste si třeba zahrát hru, při níž jeden z partnerů má zavázané oči a druhý mu zasunuje kolík a nechá ho hádat, o jakou velikost se jedná. Na stoupající popularitě análním kolíkům přidaly i nové varianty, u nichž se jedná o kombinaci dráždivého kolíku a šperku, tedy ozdobného prvku, umístěného na horní části kolíku, která zůstává vždy viditelná. Takový anální šperk ve velikosti L (tedy ten největší z dostupných) je skutečně příjemnou hračkou, o které náš zadeček dobře ví. A pokud si s takovým kolíkem lehce pohrává partnerka při orálním sexu, bývá finální výron spermatu skutečně intenzívní a je doprovázen nezapomenutelným orgasmem. Takže neváhejte a propracujte se i k používání těch velkých kolíků, ať si erotické dovádění užijete naplno!